Καλωσορίσατε στο Ocelot.gr!

Το Ocelot.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των χρηστών-πελατών, με την δυνατότητα αγοράς των προϊόντων του καταστήματος και την εγγυημένη αποστολή τους στην έδρα των πελατών.

Όροι Χρήσης

Παρεχόμενες υπηρεσίες διαδικτυακού τόπου
Το Ocelot.gr εφαρμόζει όρους χρήσης οι οποίοι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύων Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο .Οι όροι χρήσης είναι απολύτως δεσμευτικοί για τους επισκέπτες της σελίδας και προτρέπουμε τον επισκέπτη εάν δεν συμφωνεί με τους όρους να μην συνεχίσει την πλοήγηση σε αυτήν.
Το Ocelot.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει διατάξεις των όρων χρήσης, στο μέτρο που δεν είναι αντίθετες με το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο
Ο χρήστης που συνεχίσει την πλοήγηση του στην σελίδα, δεσμεύεται στην αποδοχή των όρων και στην πιστή τήρηση τους.

Πρόσβαση, περιήγηση και αλληλεπίδραση στο διαδικτυακό τόπο

Ο επισκέπτης του Ocelot.gr έχει το δικαίωμα πρόσβασης και περιήγησης στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος και το δημοσιευμένο περιεχόμενό τους, τα οποία δεν αφορούν το απόρρητο των επικοινωνιών που δεν είναι προσβάσιμα από την τυπική διαδικασία πλοήγησης (browsing) και δεν μεταβιβάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας.

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης από την προβολή σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Ocelot.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία.

Το Ocelot.gr δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο της σελίδας θα παρέχεται σε συνεχή και χωρίς σφάλματα λειτουργία. Επίσης το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για οποιουσδήποτε “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά τα οποία μπορεί να προέρθουν από το ίδιο ή συγγενικό site ή οι servers μέσω των οποίων αυτά τίθενται .
.

Υποχρεώσεις Ocelot.gr

Στην σελίδα μας θα αναγράφονται πάντα τα ακριβή, και πλήρη στοιχεία για όλα τα προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς και για τις τιμές των προϊόντων, το ΦΠΑ, τα μεταφορικά και τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης της παραγγελίας. Το Ocelot.gr δεν δεσμεύεται για τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έγιναν λόγω σφάλματος, παραδρομής ή ανωτέρας βίας, τα οποία θα διορθώσει μόλις εντοπιστούν.

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για ελαττωματικά προϊόντα που λόγω σφάλματος, παραδρομής ή ανωτέρας βίας έχουν προβληθεί και πουληθεί από την ιστοσελίδα. Ο χρήστης / πελάτης μετά από σχετική υπόδειξη μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων του.
Το Ocelot.gr δεν εγγυάται για την συνεχή διαθεσιμότητα των προϊόντων που εμφανίζονται στη σελίδα του και θα ενημερώνει τον πελάτη για την διαθεσιμότητα των παραγγελλομένων προϊόντων στο email του πελάτη. Ακόμη η σελίδα δεν δεσμεύεται για ξαφνικές αλλαγές ή σφάλματα σε υπηρεσίες που λόγω παραδρομής ή ανωτέρας βίας δεν προηγήθηκαν οι ανάλογες ενημερώσεις

Δημιουργία Λογαριασμού

Ο χρήστης / πελάτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στο Ocelot.gr με τις παρακάτω δυο επιλογές:

Γρήγορη εγγραφή
Απαιτεί:
– Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email) – Χρησιμοποιείται ως username
– Κωδικό πρόσβασης (password)

Με την παραπάνω εγγραφή ο χρήστης / πελάτης μπορεί:
1. Να προσθέτει και να αποθηκεύει προϊόντα στην λίστα επιθυμιών του (wishlist) για μελλοντικές αγορές
2. Να επιλέξει να ενημερώνεται (με εγγραφή στο newsletter) για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις, προσφορές, κληρώσεις και λοιπές ανακοινώσεις του Ocelot.gr και μόνο. Μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί την συγκεκριμένη λειτουργία από τον λογαριασμό του.

Κανονική εγγραφή
Απαιτεί:
– Ονοματεπώνυμο
– Διεύθυνση, Περιοχή
– Πόλη, Ταχυδρομικό Κωδικό
– Χώρα
– Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email) – Χρησιμοποιείται ως username
– Κωδικό πρόσβασης (password)
– Σταθερό Τηλέφωνο
– Κινητό Τηλέφωνο

Με την παραπάνω εγγραφή ο χρήστης / πελάτης μπορεί:
1. Να αποθηκεύσει τα στοιχεία αποστολής του για μελλοντικές παραγγελίες του
2. Να προσθέτει και να αποθηκεύει προϊόντα στην λίστα επιθυμιών του (wishlist) για μελλοντικές αγορές
3. Να επιλέξει να ενημερώνεται (με εγγραφή στο newsletter) για νέα προϊόντα, εκδηλώσεις, προσφορές, κληρώσεις και λοιπές ανακοινώσεις του Ocelot.gr και μόνο. Μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί την συγκεκριμένη λειτουργία από τον λογαριασμό του.
4. Να επιλέξει να ενημερώνεται με SMS με δική του συγκατάθεση σχετικά με την πορεία των παραγγελιών του.
6. Να επιλέξει να διαγράψει τον λογαριασμό του. Το Ocelot.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πελατών του συμβουλεύει η διαγραφή του λογαριασμού μέλους να μην γίνεται με ενεργή παραγγελία ή με παραγγελιά που δεν έχει παραδοθεί

Δημιουργία παραγγελίας

Ο χρήστης / πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει παραγγελία από το Ocelot.gr εφόσον είναι άνω των 18 ετών ή έχει την άδεια του γονέα ή του κηδεμόνα του. Το Ocelot.gr δεν οφείλει να ενημερώσει γονείς ή κηδεμόνες για παραγγελίες που γίνονται από ανήλικους χρήστες, καθώς επίσης δεν δεσμεύεται να ελέγχει την ορθότητα των στοιχείων του χρήστη / πελάτη.

Ο χρήστης / πελάτης, με την καταχώρηση παραγγελίας στο, Ocelot.gr, επιβεβαιώνει ότι θέλει να αγοράσει τα προϊόντα που έχει προσθέσει στο καλάθι. Επίσης, δηλώνει ότι έχει διαβάσει και συμφωνεί με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που έχει παραγγείλει και συμφωνεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας.

Σε καμία περίπτωση, μια κατοχυρωμένη παραγγελία χρήστη / πελάτη δεν είναι προαιρετική αγορά για τον χρήστη / πελάτη. Ο χρήστης / πελάτης οφείλει πάντα να παραλαμβάνει έγκαιρα και χωρίς καθυστερήσεις όλες τις παραγγελίες του.

Το Ocelot.gr διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει κατά πόσον ο χρήστης / πελάτης είναι αξιόπιστος και φερέγγυος και να προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του. Επίσης, σε περίπτωση που μέρος των προϊόντων που είναι σε παραγγελία δεν είναι διαθέσιμα, οφείλει να ενημερώσει τον χρήστη / πελάτη και έπειτα να αποστείλει την παραγγελία.

Με την καταχώρηση μιας παραγγελίας στο Ocelot.gr, τα προϊόντα συσκευάζονται ασφαλώς και αποστέλλονται μέσα σε 2 με 5 εργάσιμες ημέρες.

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε έλλειψη επικοινωνίας από την πλευρά του χρήστη / πελάτη.

Ο χρήστης / πελάτης που έχει καταχωρήσει παραγγελία είναι υποχρεωμένος για την πλήρη εξόφληση του ποσού της παραγγελίας είτε με μετρητά (ή και αντικαταβολή) είτε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα είτε μέσω PayPal. Όλοι οι παραπάνω τρόποι φαίνονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης παραγγελίας
Τα στοιχεία που απαιτούνται και θα ζητηθούν από το Ocelot.gr για την αποστολή της παραγγελίας είναι τα παρακάτω:

Ονοματεπώνυμο
Όνομα κουδουνιού ή ονοματεπώνυμο του προσώπου που θα παραλάβει το πακέτο

Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Ταχυδρομικό Κωδικό, Χώρα
Για την αποστολή του πακέτου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Κωδικό πρόσβασης
Ζητούνται προαιρετικά εφόσον ο χρήστης / πελάτης θέλει να κάνει μόνος του ηλεκτρονικές παραγγελίες ή και να ενημερώνεται και μέσω email για την εξέλιξη της παραγγελίας του.

Σταθερό Τηλέφωνο, Κινητό Τηλέφωνο
Στοιχεία επικοινωνίας σε περίπτωση που χρειαστεί τηλεφωνική επικοινωνία ή επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Οδηγίες παράδοσης
Επιπλέον πληροφορίες (ώρα παράδοσης ή όροφος) για πιο άμεση παράδοση

Το Ocelot.gr για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του χρήστη / πελάτη κοινοποιεί στην συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ COURIER) που αναλαμβάνει την παράδοση των πακέτων τα παρακάτω στοιχεία:
– Ονοματεπώνυμο
– Διεύθυνση, Περιοχή, Πόλη, Ταχυδρομικό Κωδικό, Χώρα
– Σταθερό Τηλέφωνο, Κινητό Τηλέφωνο
– Οδηγίες παράδοσης

Ο χρήστης / πελάτης με την παραλαβή της παραγγελίας του οφείλει να ελέγξει προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων που έχει παραγγείλει και να επικοινωνήσει στο [email protected] για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει (ελαττωματικό προϊόν, λάθος προϊόν ή προϊόν που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Το Ocelot.gr θα αντικαταστήσει ή θα αποζημιώσει οποιοδήποτε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν έχει αποστείλει εκ παραδρομής εφόσον ενημερωθεί μέχρι και πέντε (5) ημέρες μετά την παράδοση. Το Ocelot.gr δεν θα αντικαταστήσει ούτε αποζημιώσει προϊόν που καταστράφηκε ή υπολειτουργεί λόγω κακής χρήσης από τον χρήστη / πελάτη.

Ο χρήστης / πελάτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία του μόνο αν κατά την παράδοση διαπιστώσει ότι έχει καταστραφεί το αρχικό πακετάρισμα από ευθύνη της εταιρίας μεταφοράς.

Ο χρήστης / πελάτης μπορεί να επιστρέψει εντός 14 ημερών το προϊόν που έχει παραγγείλει, στην αρχική του κατάσταση (άθικτη συσκευασία, χωρίς ζημίες και με άθικτο αυτοκόλλητο ασφαλείας).
Η συσκευασία των προϊόντων πρέπει να είναι ασφαλής, να περιλαμβάνει το τιμολόγιο ή την απόδειξη λιανικής πώλησης και η ευθύνη μεταφοράς από τον χρήστη / πελάτη στο Ocelot.gr επιβαρύνει τον χρήστη / πελάτη.

Το Ocelot.gr έχει δικαίωμα να ελέγξει την κατάσταση στην οποία επιστρέφεται το προϊόν και να πράξει αναλόγως, όπως επίσης μπορεί να ζητήσει από τον χρήστη / πελάτη να προχωρήσει σε νέα παραγγελία ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε να επιστρέψει τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα που έγινε το αίτημα της επιστροφής.

Η σύμβαση για την αγορά προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος ορίζεται από το άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Για οποιαδήποτε διαφορά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Καστοριάς.

Υποχρεώσεις Χρήστη / Πελάτη

Ο χρήστης / πελάτης είναι υποχρεωμένος:
1. Να δίνει πάντα σωστά, ακριβή και ενημερωμένα τα στοιχεία του.
2. Να ελέγχει υπεύθυνα όλες τις πράξεις ή και κινήσεις που γίνονται με τον λογαριασμό του.
3. Να μην δίνει τον λογαριασμό του σε τρίτους
4. Να ενημερώνει τον Υπεύθυνο Τεχνικής Υποστήριξης του Ocelot.gr για οποιαδήποτε χρήση του λογαριασμού του που δεν έγινε από αυτόν και οποιαδήποτε παραβίαση ασφάλειας.
5. Να μην χρησιμοποιεί τα περιεχόμενα, υπηρεσίες και στοιχεία του Ocelot.gr με κανέναν τρόπο με σκοπό να κάνει κακό, να προσβάλει, να παρενοχλήσει, να παρανομήσει είτε εις βάρος του Ocelot.gr είτε εις βάρος τρίτων. Σε περίπτωση που ο χρήστης / πελάτης αντιληφθεί κάτι από τα παραπάνω παρακαλείται να επικοινωνήσει στο [email protected] .

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία ή αμέλεια των μελών να σεβαστούν και να εφαρμόσουν τα παραπάνω.

Το Ocelot.gr μπορεί να διαγράψει λογαριασμό χρήστη / πελάτη ή να αρνηθεί εξυπηρέτηση σε χρήστη / πελάτη που δεν ακολουθεί τους όρους χρήσης ή δεν λειτουργεί με βάσει τα χριστά έθιμα.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για οποιασδήποτε (ηθική ή τεχνική) βλάβη προκληθεί στον χρήστη / πελάτη κατά την επίσκεψή του στην ιστοσελίδα και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεώνεται να αποζημιώσει για την οποιαδήποτε βλάβη.

Το Ocelot.gr δεν ευθύνεται για μη εξουσιοδοτημένες επεμβάσεις τρίτων στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες του καταστήματος.

Το Ocelot.gr προσφέρει καθημερινά υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν λάθη ή διακοπές.

Το Ocelot.gr (προσωπικό, συνεργάτες και διοίκηση) δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε αποτέλεσμα κακής χρήσης της ιστοσελίδας από τρίτους.

Το Ocelot.gr και μόνο διαχειρίζεται και ελέγχει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και έχει το δικαίωμα της μετατροπής ή και διαγραφής περιεχομένου ή ιστοσελίδων χωρίς προειδοποίηση.

Οι αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α και όλους τους σχετικούς φόρους. Η τιμολογιακή πολιτική του Ocelot.gr μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Δικαιώματα ιδιοκτησίας / πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα και τα ονόματα χώρου της σελίδας αποτελούν ιδιοκτησία του. Ocelot.gr

Τα περιεχόμενα (κείμενα, σχεδιασμός, γραφικά, και φωτογραφίες) της σελίδας του Ocelot.gr προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή και χρήση τμημάτων ή του συνόλου της σελίδας, χωρίς γραπτή άδεια από το Ocelot.gr

Σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη του Ocelot.gr περιστατικό αντιγραφής ή αναπαραγωγής μέρους ή του συνόλου της σελίδας χωρίς γραπτή συναίνεση, έχει το δικαίωμα της νομικής προάσπισης των δικαιωμάτων.